0264.452.219       contact@dentissmile.ro     Dentis Smile Cliniq      Urmareste-ne

Dentis Smile Cliniq
1. In urma extractie dentare a incisivului central, pacienta noastra de 70 de ani , purta o lucrare provizorie mobila , care se misca atunci cand radea si trebuia  indepartata cand manca.

S-a realizat o punte metalo ceramica  de trei elemente , pastrand celelalte lucrari intacte. 


2. Pacienta in varsta de 60 de ani , s-a prezentat cu boala parodontala , uzuri dentare si coloratie neuniforma . S-a efectuat tratament parodontal si o punte totala metalo ceramica .  


3. Pacienta in varsta de 42 de ani , s-a prezentat pentru estetica dintilor frontali maxilari: dintii erau inghesuiti , aveau culoare inchisa si nuante diferite, coletul dintilor era pozitionat inestetic.  S-a realizat gingivoplastie laser  si lucrare protetica din zirconiu.


4. Pacienta in varsta  de 28 de ani se prezinta pentru lungimile inestetice ale dintilor, colorarea plombelor , muscatura inversa a doi dinti . S a efectuat o punte din zirconiu


5. Pacient in varsta de 59 de ani s a prezentat pentru edentatiile ( lipsa dintilor) din zonele laterale maxilare, uzurile dentare si culoarea inchisa a dintilor restanti .  S-au realizat interventii de sinus lift si implanturi bilateral si lucrari metalo ceramice pe implanturi si dintii restanti. 


6. Pacienta in varsta de 69 de ani s-a prezentat pentru realizare unei proteze scheletate , bimaxilare. 
 
Luni      10-20
Marti      10-20
Miercuri      10-20
Joi      10-20
Vineri      10-16
Sambata      Inchis
Duminica      Inchis
CONTACTEAZĂ-NE
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
0723 268 263 Contactati-ne pe WhatsApp
© Copyright 2022 DentisSmile | All Rights Reserved